Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Socorrista de piscina i Spa.

Número d'oferta337486

Publicat - Modificat10/01/2023 - 17/01/2023

UbicacióCalella

Ocupació5992 - Vigilants de piscines i platges, socorristes: Socorristes de piscines

Tasques específiquesSocorrista (zona de piscina i Spa Wellness). Vigilància dels banyistes, supervisió del compliment de les normes de règim intern, especialment les que fan referència a prevenció d'accidents. Control d'accés i manteniment de les instal·lacions.

Capacitats requeridesCFGS en activitats físiques i esportives. Mínim 2 anys d'experiència en lloc similar. Persona amb capacitat de planificació i organització del treball, preocupació per l'ordre i la qualitat, capacitat de treball en equip, empatia, compromís amb l'organització i orientació al client.

Tasques desenvolupar Vigilar les platges, balnearis, piscines i altres zones de bany i patrullar-hi per prevenir accidents dins o fora de l'aigua. Acudir al rescat de persones en perill d'ofegar-se, ja sigui de manera individual o amb l'ajuda de barques de salvament en zones de bany. Aplicar tècniques urgents de reanimació abans de l'arribada del personal qualificat sanitari. Prestar primers auxilis en cas d'accident abans de l'arribada del personal qualificat sanitari. Advertir els banyistes de possibles perills. Mantenir en bones condicions el lloc de primers auxilis i el material sanitari. Avisar les autoritats competents de les circumstàncies que puguin posar en risc la seguretat de les persones a la zona o instal·lacions de bany.

Requisits

Obligatoris

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Ensenyaments d'esports - Salvament i Socorrisme

Llengua Castellà - Nivell Independent B2

Català - Nivell Independent B2

Molt importants

Llengua Anglès - Nivell Independent B1

Informació d'interès

Data d’incorporació 15/03/2023

Horari 40h setmanals: matí, tarda o partida

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit