Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Farmacèutic/a per a farmàcia al Masnou

Número d'oferta336481

Publicat - Modificat07/12/2022 - 16/01/2023

UbicacióMasnou

Ocupació2140 - Farmacèutics: Farmacèutics

Tasques específiquesTasques pròpies de la ocupació. Funcions corresponents per la titulació. Persona responsable i tracte afable amb la gent.

Capacitats requeridesEs valorarà coneixement de programa de gestió Farmatic, software de gestió de farmàcia. Horari negociable (partit o intensiu) de dilluns a divendres i dissabte al matí. Sou segons conveni, negociable.

Tasques desenvolupar Rebre prescripcions de productes farmacèutics de metges i altres professionals de la salut, comprovar els historials farmacològics dels pacients i assegurar l'ús apropiat de les dosis i els mètodes d'administració òptims dels medicaments i comprovar la compatibilitat entre medicaments abans de la dispensació. Preparar o supervisar la preparació i l'etiquetatge de medicaments líquids, pomades, pólvores, comprimits i altres medicaments per tal d'atendre'n les prescripcions. Subministrar informació i assessorar els prescriptors i els clients sobre interaccions entre medicaments, incompatibilitats i contraindicacions, efectes secundaris, dosis i conservació correcta dels medicaments. Aconsellar els clients i dispensar medicaments sense recepta i productes auxiliars de diagnòstic i tractament per a situacions comunes.

Requisits

Obligatoris

Titulació Grau - Ciències de la Salut - Farmàcia

Molt importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 6

Llengua Català - Nivell Independent B2

Castellà - Nivell Independent B2

Recomanables

Llengua Anglès - Nivell Independent B2

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Mig

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/01/2023

Atenció al públic

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Jornada

Jornada 1Indiferent