Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Tècnic/a de suport social, jurídic i administratiu (programa ACOL - SOC)

Número d'oferta336269

Publicat - Modificat30/11/2022 - 02/03/2023

Data tancament oferta02/03/2023

UbicacióManresa

Ocupació3713 - Professionals de suport al treball i a l'educació social: Tècnics de suport al desenvolupament local

Tasques específiquesOferir tot el suport línia ACOL:Conèixer i adquirir la formació necessària per fer l'acompanyament social-jurídic i administratiu. Establir contactes necessaris amb entitats i institucions participants del programa.Participar del procés d'encaix d'ofertes laborals. Participar en la coordinació i comunicació amb entitats. Tràmits administratius. Participar en la planificació i gestió de la formació dels Acols, amb entitats del territori. Vetllar i tramitar les renovacions dels permisos de residència. Registrar actuacions en registres físics i digitals i realitzar avaluacions i memòries finals.

Capacitats requeridesHabilitats de comunicació. Capacitat per treballar en equip. Capacitat de planificació i organització. Adaptabilitat als canvis. Imprescindible poder-se desplaçar 1 dia a la setmana a Igualada. haver estat en situació de desocupació 6 mesos durant els últims 18 mesos. (no cal que siguin continuats) es demostra amb informe de vida laboral. Cal estar en situació d'atur en el moment de contractar.

Tasques desenvolupar Ajudar les persones a identificar recursos de la comunitat i a accedir-hi, inclosos els relatius a assistència jurídica, mèdica i financera, habitatge, ocupació, transport, assistència en els desplaçaments, cures de dia i altres serveis. Participar en la selecció i admissió de persones en programes adequats. Ajudar a avaluar l'eficàcia de les intervencions i programes vigilant el progrés de les persones i informant sobre aquesta qüestió.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Mig

Llengua Català - Nivell Experimentat C1

Molt importants

Titulació Diplomatura / Enginyeria Tècnica - Ciències socials i jurídiques - Treball Social

Recomanables

Permís de conduir B

Vehicle propi

Informació d'interès

Data d’incorporació 16/01/2023

Horari Dll a dv a concretar - 38,5 h setmana (completa)

Contracte

DuradaMés de 12 mesos

ProrrogableNo