Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

METGE/ESSA (AMAVIR TEIÀ)

Número d'oferta335968

Publicat - Modificat23/11/2022 - 01/12/2022

UbicacióTeià

Ocupació2111 - Metges de família: Metges de família

Tasques específiquesTractament mèdic personalitzat del pacient i adaptant a l'evolució de la persona usuària amb el fi de procurar el millor estat de salut possible., garantint la seva i un estat òptim de benestar.

Capacitats requeridesAmb titulació homologada, al corrent del pagament del Col·legi de Metges i permís de treball en vior que garantitzi el funcionanent en l'àrea sanitària i assistencial. Grau o licenciatura en Medicina, recomanable la especialització en geriatria. Enviar candidatura amb CV, indicant la oferta a la que es presenten, a Teresa Locutura (tlocutura@amavir.es) o a Susana Sánchez (ssanchez@amavir.es)

Tasques desenvolupar Realitzar l'exploració física dels pacients i fer-los entrevistes, a ells i a les seves famílies, per tal de determinar el seu estat de salut. Encarregar anàlisis de laboratori, radiografies i altres procediments diagnòstics; analitzar-ne els resultats per tal de determinar la naturalesa dels trastorns o les malalties. Prestar atenció mèdica continuada als pacients, tot prescrivint i administrant tractaments curatius i mesures preventives; realitzar-ne el seguiment i assessorar sobre els tractaments. Realitzar intervencions i altres procediments clínics. Aconsellar les persones, famílies i comunitats sobre salut, nutrició i estil de vida que contribueixen a la prevenció o al tractament de malalties i trastorns. Subministrar als pacients i a les famílies les referències clíniques requerides per al tractament especialitzat en hospitals, centres de rehabilitació o altres tipus de centres de salut. Identificar, gestionar i subministrar referències clíniques relatives a complicacions abans, durant i després del naixement. Recollir la informació i l'historial clínic dels pacients i intercanviar informació amb metges especialistes i altres treballadors de la salut que permetin una atenció mèdica continuada. Realitzar investigacions sobre la salut de les persones i els serveis mèdics; difondre'n els resultats per mitjà d'informes científics o similars. Planificar i participar en programes dissenyats per tal de prevenir l'aparició i propagació de malalties comunes.

Requisits

Obligatoris

Llengua Català - Nivell Independent B2

Castellà - Nivell Independent B2

Molt importants

Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau

Recomanables

Titulació Llicenciatura / Enginyeria - Ciències de la Salut - Medicina

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/12/2022

Contracte

DuradaIndefinit