Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Assistent/a de la llar intern/a per a masia de l'Alt Penedès

Número d'oferta335545

Publicat - Modificat15/11/2022 - 18/11/2022

UbicacióSant Martí Sarroca

Ocupació9100 - Empleats domèstics: Empleats domèstics

Tasques específiquesAssistent/a de la llar intern/a. Tasques de neteja i manteniment de la llar, cuina, assitència a la família (un matrimoni). S'ofereix habitatge independent per a la persona treballadora dins la mateixa masia, despeses cobertes (llum i aigua). Contracte a jornada completa pel règim general de la seguretat social. Sou de 1.150 euros mensuals per 14 pagues.

Capacitats requeridesAutonomia, preocupació per l'ordre i la qualitat, habilitats per la cuina, responsabilitat, capacitat d'organització, honestedat i compromís. Carnet de conduir, ja que l'habitatge queda lluny del nucli urbà.

Tasques desenvolupar Escombrar o netejar amb aspiradora, encerar i netejar terres i mobles, o netejar finestres i altres superfícies. Rentar, planxar i apedaçar roba de llit, de taula i altra roba del parament de la llar. Rentar plats. Preparar, cuinar i servir menjars i begudes. Comprar aliments i articles diversos d'ús domèstic. Netejar, desinfectar i desodoritzar cuines, banys i serveis. Netejar finestres i altres superfícies de vidre.

Requisits

Obligatoris

Permís de conduir B

Informació d'interès

Data d’incorporació 15/12/2022

Horari jor. completa festius concretar (de dill a dium.)

Esforç físic

Contracte

DuradaDurada indeterminada per obra o servei