Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Ebenista o fuster/a (amb experiència)

Número d'oferta335059

Publicat - Modificat07/11/2022 - 30/12/2022

Data tancament oferta30/12/2022

UbicacióCaldes de Montbui

Ocupació7820 - Ebenistes i treballadors similars

Tasques específiquesEs requereix ebenista o fuster/a oficial de 1a per treballar en empresa de disseny i fabricació de mobiliari. S'ofereix contracte indefinit, treballant jornada completa. Horari: de dilluns a divendres de 7 a 13:30h i de 15 a 17h. Sou brut anual: 22.000 euros

Capacitats requeridesEs requereix experiència treballant en fusteria i, preferiblement, ebenisteria. Competències professionals desitjades: » Autonomia i pro activitat. » Planificació i organització de la feina. » Preocupació per l¿ordre i la qualitat.

Tasques desenvolupar Manejar màquines de treballar la fusta, com ara serres, ribots, mortasadores i tupís motoritzats, i utilitzar eines manuals per tallar, configurar i formar peces i components. Estudiar els plànols, verificar les dimensions dels articles que s'han de fabricar, o preparar especificacions i verificar la qualitat i l'ajust de les peces per garantir que es compleixen les especificacions. Engalzar i ajustar les peces i subconjunts per formar unitats completes utilitzant cola i abraçadores, i reforçar els encaixos amb claus, cargols i altres materials de subjecció. Fabricar, remodelar i reparar articles de fusta diversos, com ara armaris, mobles, vehicles, models a escala, material esportiu i altres peces o productes. Adornar mobles i accessoris amb motius decoratius, tallats, incrustats, gravats o xapats. Donar acabat final als articles o mobles de fusta.

Requisits

Obligatoris

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Informació d'interès

Data d’incorporació 28/11/2022

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada partida