Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Electromecànic/a de manteniment

Número d'oferta335037

Publicat - Modificat07/11/2022 - 30/11/2022

UbicacióPobla de Claramunt

Ocupació7531 - Mecànics i mantenidors reparadors d'equips electrònics: Mecànics electrònics

Tasques específiquesTasques de manteniment preventiu i correctiu, millora de les línies de producció, forns de gas natural, plumes i ponts grua, quadres elèctrics (prog. Siemens), instal·lacions pneumàtiques, grups hidràulics, circuits d'aire comprimit i d'aigua. Donar suport en projectes de millora i instal·lació de nova maquinària i manteniment en general. Ús de maquinària de taller per a mecanitzacions bàsiques i de soldadura, carretons elevadors, plataformes elevalores i pont gua.

Capacitats requeridesUs de llenguatge de programació Siemens. Ús de software GMAO per a registrar les ordes de manteniment. Experiència mínima 1 any. Vehicle propi per a desplaçar-se al lloc de treball. Salari BA:de 27.000 a 33.000¿

Tasques desenvolupar Examinar i provar màquines, instruments, components, sistemes de control i altres equips electrònics per diagnosticar avaries. Ajustar, reparar i substituir peces i cables desgastats i defectuosos, i mantenir màquines, equips i instruments. Ocupar-se de tasques de muntatges nous, funcionament en manera de prova i ajust d'equips. Instal·lar instruments electrònics i sistemes de control. Adaptar i ajustar equips electrònics.

Requisits

Molt importants

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Informació d'interès

Data d’incorporació 28/11/2022

Horari De 6 a 14h i de 14 a 22h, rotació quinzenal

Contracte

DuradaIndefinit