Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

TREBALLADOR/A SOCIAL PER RESIDÈNCIA DE GENT GRAN

Número d'oferta333146

Publicat - Modificat23/09/2022 - 04/10/2022

UbicacióGarriga

Ocupació2827 - Altres professionals del treball i l'educació social: Treballadors socials

Tasques específiquesCoordinar l'Àrea Social del centre, especialment en els programes d'intervenció amb famílies i en el programa de relació amb la comunitat. Ser el/la professional referent de tot el prcés d'acollida, d'estada i de comiat de la persona resident i de la seva gfamilia al centre. Emplenar i fer el seguiment d'aqueslla documentació necessària per a la intervenció social de les persones residents. Vetllar pels drets i deures de la persona atesa.

Capacitats requeridesHabilitat Comunicativa i de tracte amb la gent gran Capacitat de Treball en Equip Iniciativa i proactivitat. Bona presència (Responsabilitat)

Tasques desenvolupar Dur a terme entrevistes als usuaris, individualment, en famílies o en grups per tal d'avaluar la seva situació i determinar els tipus de serveis que necessiten. Analitzar la situació en què es troben les persones i suggerir diferents opcions sobre la manera en què puguin resoldre els seus problemes. Aplegar antecedents i informes per presentar-los davant els tribunals o altres instàncies legals. Assessorar i prestar serveis terapèutics i de mediació i facilitar l'assistència a sessions de grup per ajudar les persones a desenvolupar les habilitats personals que necessiten per abordar i resoldre els seus problemes personals i socials. Planificar i aplicar programes d'assistència a les persones que incloguin la intervenció en casos de crisis i la remissió a entitats que prestin ajuda financera, assistència jurídica, serveis d'habitatge, tractament mèdic i altres tipus de serveis. Investigar els casos de maltractament o d'abandonament i adoptar mesures per tal de protegir els nens i les altres persones en situació de risc. Elaborar programes de prevenció i d'intervenció per satisfer necessitats de la comunitat. Mantenir contactes amb altres entitats de serveis socials, centres d'ensenyament i serveis sanitaris, per facilitar-los i obtenir informació sobre la situació general i els progressos de les persones.

Requisits

Obligatoris

Titulació Grau - Ciències socials i jurídiques - Treball Social

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Avançat

Llengua Català - Nivell Independent B2

Castellà - Nivell Independent B2

Informació d'interès

Data d’incorporació 17/10/2022

Horari A Concretar (8h/ set, amb possib. d'ampliar a 20h)

Contracte

TipusTemps parcial: temporal

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada parcial