Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Vacant Administratiu/va RRHH 1/2 jornada

Número d'oferta332660

Publicat - Modificat15/09/2022 - 23/09/2022

UbicacióTeià

Ocupació4500 - Empleats administratius amb tasques d'atenció al públic ncaa: Auxiliars administratius amb tasques d'atenció al públic ncaa

Tasques específiquesRegistrar horaris de treballadors i tancaments anuals. Actualitzar bases de dades de RRHH. Ajudar en la preparació de nòmines proporcionant dades rellevants. Preparar documentació per a polítiques i procediments de RRHH. Processar sol·licituds de treballadors i oferir informació. Col·laborar en projectes i reunions on RRHH estigui involucrat. Gestionar les consultes de treballadors i responsables. Ser nexe entre empresa i gestoria. Preparar informes i presentacions per a comunicacions internes. Coordinar informació i doc. en referència a noves incorporacions i baixes. Gestió de la CAE.

Capacitats requeridesRequereix habilitats organitzatives i la capacitat de tractar informació sensible respectant la confidencialitat. Formació administrativa. Coneixements d'informàtica i d'experiència amb aplicacions de MS Office. Habilitats demostrables d'organització i de gestió del temps. Aptituds per al treball en equip.

Tasques desenvolupar Registrar, preparar, ordenar, classificar i arxivar informació. Classificar, obrir i enviar correu. Fotocopiar i enviar documents per fax. Preparar informes i correspondència de caràcter ordinari. Registrar el lliurament d'equips al personal. Respondre a preguntes telefòniques o electròniques o remetre-les a la persona adequada. Comprovar xifres, preparar factures i anotar detalls de les transaccions financeres realitzades. Transcriure informació en ordinadors i revisar-la i corregir-la. Entrevistar els pacients per obtenir i tramitar la informació necessària per a la prestació de serveis hospitalaris. Entrevistar els sol·licitants d'assistència pública per recopilar la informació pertinent relacionada amb la seva sol·licitud. Verificar la precisió de la informació proporcionada. Iniciar procediments per concedir, modificar, negar o cessar l'assistència. Subministrar informació i respondre a preguntes relacionades amb les prestacions i els procediments de reclamació. Remetre els pacients o sol·licitants a altres organitzacions si no tenen dret a rebre els serveis.

Requisits

Molt importants

Llengua Català - Nivell Experimentat C1

Castellà - Nivell Experimentat C1

Recomanables

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Experiència en la categoria Auxiliar

Titulació Cicle formatiu grau superior - Administració i Gestió - Administració i Finances

Branca C.Formatiu Grau Mitjà
o
Administració

Branca C.Formatiu Grau Superior
Administració i Gestió

Informació d'interès

Data d’incorporació 19/09/2022

Horari 7:00 a 11:30

Atenció al públic

Esforç físicNo

Contracte

TipusTemps parcial: indefinit

DuradaIndefinit

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada parcial

Jornada 3Exclusivament matí