Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

DIRECTORA BIBLIOTECA MUNICIPAL

Número d'oferta332576

Publicat - Modificat14/09/2022 - 14/09/2022

UbicacióSant Vicenç de Montalt

Ocupació1329 - Directors d'altres empreses de serveis professionals ncaa: Directors de biblioteques

Tasques específiquesTasques pròpies de Bibliotecari/a, valorable experiència, encara que sigui curta, com a Bibliotecari/a o Director/a Biblioteca IMPRESCINDIBLE: TENIR EL TITOL UNIVERSITARI DE BIBLIOTECONOMIA LES PERSONES INTERESADES CAL QUE: 1.- S'APUNTIN A L'OFERTA 2.- ENVIIN EL SEU CURRÍCULUM, INDICANT EL NUM. D'OFERTA: A promocioeconomica@svmontalt.cat 3.- Presentar la sol.licitud i documentació requerida a les bases de convocatòria, al registre General de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt per participar en el procés de selecció.

Capacitats requeridesPersona amb capacitat de lideratge i organització. Es tracta d'un contracte de substitució per malaltia d'aprox. 6 mesos o més.

Tasques desenvolupar Establir l'orientació general d'un servei, instal·lació, organització o centre i ocupar-se de la gestió. Elaborar, aplicar i supervisar procediments, polítiques i normes per al personal. Dirigir, supervisar i avaluar la tasca del personal professional, tècnic, administratiu, de serveis, de manteniment i d'un altre tipus. Supervisar i avaluar els recursos destinats a la prestació dels serveis. Controlar activitats administratives com ara la planificació pressupostària, la preparació d'informes i l'assumpció de despeses per raó de subministraments, equips i serveis. Planificar, dirigir i coordinar la prestació dels serveis. Coordinar la cooperació amb altres entitats de prestació de serveis en el mateix camp o en camps similars. Gestionar els pressupostos, controlar les despeses i assegurar la utilització racional dels recursos. Controlar la selecció, formació i rendiment del personal.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Diplomatura / Enginyeria tècnica

Titulació Diplomatura / Enginyeria Tècnica - Humanitats - Biblioteconomia i Documentació

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/10/2022

Horari totes les tardes, dos matins i disabt matí alterns

Contracte

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Prorrogable