Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Tècnic superior en fabricació de productes farmacèutics, biotecnològics i afins

Número d'oferta332415

Publicat - Modificat12/09/2022 - 19/09/2022

UbicacióTeià

Ocupació8132 - Operadors de màquines de fabricar productes farmacèutics, cosmètics i similars: Operadors de màquines de fabricar productes farmacèutics

Tasques específiquesOrganitzar i mantenir les àrees de treball i els serveis auxiliars, assegurant la qualitat del producte. Complir les normes de protecció ambiental i prevenció de riscos laborals en totes les activitats del procés productiu. Garantir la qualitat i traçabilitat del producte, gestionant la documentació i el registre de dades del procés productiu. Assegurar que els serveis i instal·lacions auxiliars compleixen les condicions de treball necessàries. Realitzar les operacions del procés de fabricació, supervisant el funcionament, posada en marxa i parada dels equips.

Capacitats requeridesEs busca una persona responsable, amb ganes d'aprendre i que li agradi la feina. No cal experiència, si ganes d'implicar-se i formar part d'un equip petit però fort i molt consolidat. Volem una relació de futur. Un cop passat el període de prova, el contracte és indefinit.

Tasques desenvolupar Preparar, engegar, controlar, ajustar i aturar màquines i instal·lacions. Vigilar processos de reacció i transferències de productes de conformitat amb els procediments de seguretat establerts. Vigilar mesuradors, calibradors i instruments electrònics en un o més aparells per a la fabricació o formulació de productes químics, com ara màquines per mesclar, escalfar, pastar , assecar, premsar, encapsular, granular o recobrir. Mesurar, pesar i carregar ingredients químics seguint les fitxes de formulació. Prendre mostres i realitzar anàlisis químiques i físiques de rutina de productes, i registrar dades de producció. Netejar i realitzar reparacions menors en màquines i instal·lacions.

Requisits

Recomanables

Vehicle propi

Informació d'interès

Data d’incorporació 19/09/2022

Horari 8:00h a 14.30h

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres