Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

PERSONAL DE PREPARACIÓ DE COMANDES (PICKING) A MAGATZEM

Número d'oferta332253

Publicat - Modificat08/09/2022 - 23/09/2022

UbicacióEsparreguera

Ocupació8333 - Operadors de carretons elevadors: Operadors de carretons elevadors

Tasques específiquesOferta adreçada a persones que disposin de CERTIFICAT DE DISCAPACITAT (33% o superior) o CERTIFICAT DE RISC D'EXCLUSIÓ SOCIAL. Preparació de comandes (picking) Capacitat i ritme de treball Acomplir normativa PRL Contracte temporal d'un any, renovable fins a 3 anys. (2 mesos de prova) Sou:14000¿ bruts/anuals, 14 pagues. Horari: DL a DJ, 8 a 17h (descans per dinar) i DV (7 a 15h). Descans esmorçar.

Capacitats requeridesExperiència en ús de carretilla retràctil Persona responsable, puntual i organitzada Certificat de discapacitat o de risc d'exclusió social

Tasques desenvolupar Conduir i vigilar el funcionament de carretons elevadors i equips similars per carregar i descarregar, transportar, elevar i apilar mercaderies o palets carregats a les estacions terminals de càrrega i descàrrega, instal·lacions portuàries, magatzems, fàbriques i altres establiments. Col·locar els dispositius elevadors sota, damunt o al voltant de palets, fardells i caixes carregades, i subjectar bé els materials o productes per al seu transport a les zones designades. Inspeccionar els equips per identificar qualsevol deterioració o dany. Mantenir registres del treball realitzat i de les avaries dels vehicles.

Requisits

Obligatoris

Certificat de discapacitat

Recomanables

Permís de conduir A1 o B

Vehicle propi

Informació d'interès

Data d’incorporació 17/09/2022

Horari DL a DJ, 8 a 17h (descans per dinar) i DV (7 a 15h

Esforç físic

Contracte

TipusIndefinit: bonificat

DuradaMés de 12 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada partida