Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Agent Financer

Número d'oferta332192

Publicat - Modificat08/09/2022 - 19/09/2022

UbicacióArenys de Munt

Ocupació2612 - Assessors financers i en inversions: Assessors financers

Tasques específiquesFer assessorament i planificació financera als clients. Gestionar patrimonis. Cerca i fidelització de clients. Serveis financers: inversions, plans d'estalvi, assegurances, hipoteques i altres serveis financers.

Capacitats requeridesHabilitats comunicatives i d'escolta activa. Capacitat d'aprenentatge. Formació mínima a nivell de Secundària post-obligatòria. Formació continuada a càrrec de l'empresa.

Tasques desenvolupar Formar i mantenir una base de clients. Entrevistar clients per determinar el seu estat i els seus objectius financers, la seva tolerància al risc i altres dades necessàries per formular plans financers i estratègies d'inversió. Establir objectius financers i formular i aplicar estratègies per la consecució d'aquests objectius. Tramitar l'adquisició i venda d'accions i obligacions per als clients. Ocupar-se del seguiment del rendiment de les inversions, i revisar els plans d'inversió sobre la base de l'evolució de les necessitats i dels canvis en els mercats. Recomanar i tramitar cobertures d'assegurança per als clients.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Batxillerat

Permís de conduir B

Vehicle propi

Branca C.Formatiu Grau Superior
Administració i Gestió

Llengua Català

Castellà

Recomanables

Informàtica Programari d'Ofimàtica -

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/10/2022

Atenció al públic

Esforç físicNo

Contracte

TipusMercantil

DuradaDurada indeterminada per obra o servei

Prorrogable