Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Peons de la construcció 30 Plus EPE Granollers Mercat

Número d'oferta332162

Publicat - Modificat07/09/2022 - 26/09/2022

UbicacióGranollers

Ocupació9602 - Peons de la construcció d'edificis: Manobres

Tasques específiquesPreparar la zona de treball i organitzar l'entorn, determinant i adequant els materials, eines, estris, màquines, mitjans auxiliars i equips de protecció individual i col·lectiva necessaris. Replantejar l'element a construir, mesurar i localitzar cotes, anivellar i aplomar. Construir fonaments. Executar xarxes de sanejament. Construir murs, parets, pilars,.Construir i impermeabilitzar cobertes planes i verticals. Esquerdejar, arrebossar, remolinar i lliscar paraments verticals i horitzontals. Realitzar treballs d'ajut del ram de paleta a altres industrials.

Capacitats requeridesResidència al Vallès Oriental Nord, majors de 30 anys prioritàriament majors de 45 anys i/o persones aturades de llarga durada Formació PRL Construcció (mínim de 20 hores) Autonomia i Gestió eficient del treball 1500 bruts mensuals x 14 pagues

Tasques desenvolupar Netejar i recuperar els maons que han estat utilitzats i acomplir altres feines similars en obres de demolició. Eliminar obstruccions d'acord amb les instruccions rebudes. Carregar i descarregar materials i equips de construcció i transportar-los en les obres. Exercir tasques afins.

Requisits

Obligatoris

Permís de conduir B

Recomanables

Experiència en la categoria Peó especialista

Informació d'interès

Data d’incorporació 03/10/2022

Salari mensual 1500€

Horari dilluns a divendres de 8 a 14 i de 15 a 17 h

Contracte

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable