Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

TREBALLADOR/A FAMILIAR

Número d'oferta331454

Publicat - Modificat17/08/2022 - 27/09/2022

UbicacióSant Andreu de la Barca

Ocupació5710 - Treballadors que tenen cura de les persones a domicili (excepte mainaders): Assistents d'atenció domiciliària

Tasques específiquesActivitats relacionades amb l'atenció directa a les persones: higiene corporal, ajuda psicomotriu, control de l'alimentació. Activitats relacionades amb l'atenció a domicili.

Capacitats requeridesFormació en atenció sociosanitària, ajuda al domicili o atenció a persones amb dependència. Temps d'experiència: 1 any. Sou: 1.182,81 euros / mes (14 pagues) Horaris disponibles: - Matí: de 8 a 15 h - Tarda: de 15 a 21 h - Matí i tarda: de 8 a 21 h Contracte temporal: 1 a 3 mesos Incorporació immediata.

Tasques desenvolupar Assistir les persones que requereixen cures personals o terapèutiques en tasques com ara la higiene, menjar o vestir-se, mobilitat física i exercici, comunicació i presa oral de medicaments i canvis d'embenats, generalment d'acord amb plans de cures establertes per professionals de la salut. Col·locar i aixecar persones amb dificultats de mobilitat física, i ajudar-los a moure's en cadires de rodes i vehicles de motor Prestar als pacients i familiars suport emocional, informació i consell en aspectes com ara higiene, nutrició, exercici, cura dels nens o adaptació a la incapacitat o a la malaltia. Mantenir la higiene a l'entorn dels clients com per exemple el canvi de llençols o la neteja de la roba, els plats i l'habitatge. Prestar ajuda psicològica com ara conversa o lectura en veu alta. Planificar, realitzar les compres, preparar o servir menjars que s'adaptin als requisits nutricionals o dietes que s'han prescrit.

Requisits

Obligatoris

Llengua Català

Castellà

Recomanables

Permís de conduir B

Vehicle propi

Informació d'interès

Data d’incorporació 10/10/2022

Contracte

TipusObra o servei

DuradaEntre 1 i 3 mesos