Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Aministratiu/va comptable

Número d'oferta330264

Publicat - Modificat13/07/2022 - 11/08/2022

UbicacióAbrera

Ocupació4111 - Empleats de comptabilitat: Empleats de comptabilitat

Tasques específiquesCol.laboració amb l'equip existents amb el director financer i general manager per portar les dades comptables. Mantenir al dia el sistema de llibres. Elaborar informes i anàlisi de documents. Preparació de pressupostos, evolució de despeses i inversions empresarials. Supervisió de projectes bàsics i executius. Altres tasques administratives. Disposar de formació de l'àmbit de l'administració, gestió i comptabilitat. Mínima titulació CFGM gestió administsrativa. Anglès nivell mitjà.

Capacitats requeridesPersona analítica, autosuficient, disciplinada, amb bones competències transversals per formar part d'un equip multidisciplinar. Domini d'eines ofimàtiques, especialment l'excel, també ERP, navision o similar. Sou 22.000 + incentius. 14 pagues que es prorrategen en 12. Inici amb contracte de jornada parcial, amb la idea d'ampliar a jornada sencera i indefinit. Incorporació: setembre 2022

Tasques desenvolupar Comprovar xifres, assentaments i documents per determinar la correcció de les anotacions, la precisió matemàtica i la utilització dels codis pertinents. Classificar, registrar i resumir dades numèriques i financeres, amb la finalitat de compilar i conservar registres financers, utilitzant llibres diaris, llibres majors o ordinadors.

Requisits

Importants

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Branca C.Formatiu Grau Mitjà
Administració

Recomanables

Vehicle propi

Llengua Castellà - Nivell Experimentat C1

Català - Nivell Experimentat C1

Anglès - Nivell Independent B2

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/09/2022

Horari 09:00 a 13:30h i de 14:30h a 18h.

Atenció al públic No

Esforç físicNo

Contracte

TipusObra o servei

DuradaEntre 1 i 3 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada parcial