Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

PROFESSOR/A DE BAIX I CONTRABAIX PER ESCOLA MÚSICA

Número d'oferta329856

Publicat - Modificat06/07/2022 - 06/07/2022

UbicacióPapiol

Ocupació2323 - Professors d'ensenyament no reglat de música i dansa: Professors de música (classes particulars o acadèmies)

Tasques específiquesImpartir classes de baix elèctric i contrabaix (tots els nivells), classes col·lectives de llenguatge musical i classes de conjunt instrumental. Per participar en el procés selectiu cal presentar instància genèrica adjuntant: fotocòpia DNI, informe vida laboral, CV, fotocòpia acreditativa dels títols acadèmics i/o professionals i resta de documentació acreditativa dels mèrits a valorar, així com la titulació del nivell de català exigit. La documentació es presenta telemàticament al registre electrònic d'entrada de documents o personalment a l'Oficinal d'Atenció Ciutadana de l'Ajuntament

Capacitats requeridesLes bases de la convocatòria es troben al següent enllaç: https://www.elpapiol.cat/govern-obert/informacio-publica-oficial-publicitat-activa/processos-de-seleccio El termini màxim per presentar la sol·licitud és el 20 de JULIOL de 2022.

Tasques desenvolupar Avaluar el nivell de capacitat dels alumnes i determinar les seves necessitats i els seus objectius d'aprenentatge. Planificar, preparar i impartir programes d'estudi, classes i tallers de forma individual o en grup. Preparar i presentar materials sobre teoria i interpretació de la música o la dansa. Ensenyar i demostrar aspectes pràctics del cant o de la interpretació d'un instrument concret. Ensenyar als alumnes a llegir i escriure la notació musical. Assignar exercicis i ensenyar peces musicals adequades al nivell de capacitat, els interessos i el talent dels alumnes. Avaluar els alumnes i oferir-los assessorament, crítiques i estímul. Preparar els alumnes per a exàmens, interpretacions i avaluacions.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau

Llengua Castellà

Català - Nivell Experimentat C1 - Certificat Experimentat C1

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/09/2022

Horari jornada parcial (a determinar)

Contracte

TipusInterinitat

DuradaIndefinit

Prorrogable