Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Borsa de treball professor oboè

Número d'oferta329785

Publicat - Modificat05/07/2022 - 05/07/2022

UbicacióOlesa de Montserrat

Ocupació2323 - Professors d'ensenyament no reglat de música i dansa: Professors de música (classes particulars o acadèmies)

Tasques específiquesProfessor d'oboè Escola municipal de música. Període de presentació d'instàncies del 5 al 14 de juliol. Consultar bases convocatòria al següent enllaç: https://www.olesademontserrat.cat/pl44/seu-electronica/oferta-de-treball/id2066/borsa-de-treball-de-professor-a-de-musica-especialitat-oboe.htm

Capacitats requeridesJornada de treball a temps parcial (25%) Retribucions: 427,51 euros bruts mensuals, més part proporcional de pagues extraordinàries. Disposar de la titulació requerida, certificat de la inexistència de delictes de naturalesa sexual, sol·licitud model normalitzat.

Tasques desenvolupar Planificar, preparar i impartir programes d'estudi, classes i tallers de forma individual o en grup. Preparar i presentar materials sobre teoria i interpretació de la música o la dansa. Assignar exercicis i ensenyar peces musicals adequades al nivell de capacitat, els interessos i el talent dels alumnes. Avaluar els alumnes i oferir-los assessorament, crítiques i estímul.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau

Llengua Català - Nivell Experimentat C1 - Certificat Experimentat C1

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/09/2022

Contracte

DuradaMés de 12 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada parcial

Jornada 3Exclusivament tarda