Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

ADMINISTRATIVA COMPTABILITAT

Número d'oferta329437

Publicat - Modificat29/06/2022 - 04/08/2022

UbicacióBadalona

Ocupació4111 - Empleats de comptabilitat: Administratius comptables

Tasques específiquesFacturació, comptabilització, conformar proveïdors, seguiment morositat, recepció, arxiu i tasques administratives.

Capacitats requeridesSom una cooperativa ubicada a Badalona. Oferim bon ambient de treball, formació i possibilitat de promocions internes. Possibilitat de fer jornada parcial. Busquem una persona per formar, que tingui coneixements de comptabilitat. Amb ganes de treballar i polivalent.

Tasques desenvolupar Comprovar xifres, assentaments i documents per determinar la correcció de les anotacions, la precisió matemàtica i la utilització dels codis pertinents. Utilitzar ordinadors i programari comptable per registrar, emmagatzemar i analitzar informació. Classificar, registrar i resumir dades numèriques i financeres, amb la finalitat de compilar i conservar registres financers, utilitzant llibres diaris, llibres majors o ordinadors. Calcular, preparar i publicar llistes, factures, estats de comptes i altra documentació financera conforme als procediments establerts. Compilar informes i taules estadístics, financers, comptables o d'auditoria relatius a diversos aspectes com els cobraments d'efectiu, les despeses, els comptes per pagar i per cobrar, els beneficis i les pèrdues.

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/09/2022

Salari mensual 1200€

Horari 8 a 18h de dilluns a dijous ( 2h per dinar).

Atenció al públic

Esforç físicNo

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit