Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Tècnic per manteniment d'impressores d'etiquetes industrials

Número d'oferta329295

Publicat - Modificat28/06/2022 - 29/06/2022

UbicacióTeià

Ocupació3812 - Tècnics en assistència a l'usuari de tecnologies de la informació: Tècnics de suport informàtic

Tasques específiquesRecepció, registre i resolució d'incidències en configuracions / errors de les impressores d'etiquetes. Manteniment i reparació. Assistència telefònica a clients/usuaris. Assistència, realització de proves i execució de procediments amb clients/usuaris.

Capacitats requeridesValorable experiència mínima demostrable en lloc similar de 2 anys Permís de conduir Disponibilitat horària Coneixements d'anglès Coneixements necessaris: Informàtica, Manteniment, Office 365

Tasques desenvolupar Respondre les consultes dels usuaris en relació amb el funcionament del programari i dels equips, amb la finalitat de resoldre problemes. Introduir ordres i observar el funcionament dels sistemes per tal de verificar que les operacions són correctes o bé detectar-ne errors. Instal·lar programari i els equips informàtics principals i perifèrics, així com fer-ne reparacions menors, d'acord amb les especificacions de disseny i instal·lació. Supervisar el funcionament diari dels sistemes informàtics i de comunicacions. Configurar equips per a l'ús per part de treballadors, efectuar o garantir la instal·lació adequada de cables, sistemes operatius o programaris pertinents. Mantenir registres de les transaccions, els problemes i les correccions efectuades en la comunicació diària de dades, així com de les activitats d'instal·lació. Emular o reproduir problemes tècnics detectats pels usuaris. Consultar guies d'usuari, manuals tècnics i altres documents per tal d'investigar i aplicar solucions.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Llengua Castellà - Nivell Experimentat C1

Català - Nivell Experimentat C1

Anglès - Nivell Independent B1

Molt importants

Informàtica Maquinari - Usuari Mig

Àmbit: Resolució de problemes - Usuari Mig

Recomanables

Experiència en la categoria Subaltern/a

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Branca C.Formatiu Grau Mitjà
Informàtica

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/07/2022

Horari Dill. - Dij. de 8h a 17h, Div. de 8h a 14h

Atenció al públic

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit