Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

CUINER/A

Número d'oferta329007

Publicat - Modificat22/06/2022 - 10/11/2022

Data tancament oferta10/11/2022

LocalitzacióCalaf

Ocupació5110 - Cuiners assalariats: Cuiners assalariats

Tasques específiquesConfecció de menús, tapes i esmorzar.Gestionar l'aprovisionament de les matèries primes. Realitzar la recepció de les mercaderies.Emmagatzemar les matèries primes rebudes. Control del consum d'aliments i begudes per determinar els costos.Manipular, preparar i conservar tota classe d'aliments crus, semielaborats i elaborats. Preparar i presentar els plats, així com els productes de pastisseria i rebosteria. Aplicació de la normativa sanitària a la cuina, control de punts de control crític.Cura i manteniment higiènic de les instal·lacions i utensilis. Supervisió d'higiene de la cuina.

Capacitats requeridesImprescindible experiència en la ocupació. Molt valorable aportar formació complementària d'especialització culinària, pastisseria i nutrició i dietètica.. L'empresa cerca una persona planificada i organitzada; amb orientació al client, tolerància a l'estrès, autocontrol i amb facilitat per resoldre imprevistos. Contracte inicial de 3 mesos amb pròrroga+ indefinit.

Tasques desenvolupar Confeccionar menús i preparar i cuinar aliments. Planificar, supervisar i coordinar el treball dels auxiliars de cuina. Comprovar la qualitat dels aliments. Pesar, mesurar i barrejar els ingredients d'acord amb les receptes i amb el seu criteri personal. Regular la temperatura dels forns, graelles, torradores i altres aparells i estris de cuina, i inspeccionar i netejar la cuina, els aparells i estris de cuina i les zones de servei per garantir la manipulació segura i higiènica dels aliments. Utilitzar estris de cuina de grans dimensions, com ara graelles, fregidores o planxes.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic ESO

Permís de conduir B

Vehicle propi

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Formació de manipulació d'aliments

Llengua Català - Nivell Independent B2

Molt importants

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Hostaleria i Turisme - Cuina i Gastronomia

Llengua Castellà - Nivell Independent B1

Informació d'interès

Data d’incorporació 23/06/2022

Horari Jornada completa de dimarts a dissabte

Contracte

TipusObra o servei

DuradaEntre 1 i 3 mesos

Prorrogable