Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Peó jardineria

Número d'oferta328848

Publicat - Modificat20/06/2022 - 06/07/2022

UbicacióSant Pere de Ribes

Ocupació9512 - Peons agrícoles d'hortes, hivernacles, planters i jardins: Peons agrícoles en jardineria

Tasques específiquesSuport a jardineria, neteja de parcs i espais verds, utilització de maquinària i eines manuals de jardineria, plantar, regar i desbrossar. OFERTA TRAMITADA PER UNA EMPRESA D'INSERCIÓ. La LLEI 27/2002, regula les empreses d'inserció sociolaboral i especifica que la inserció sociolaboral va dirigida a persones en situació d'exclusió social. Requisits: -Alta a XALOC i activitat durant els últims 6 mesos (assistència al club de la feina, inscripció a ofertes, formació organitzada per el SLO...) -Trobar-se en situació de vulnerabilitat econòmica i social .

Capacitats requerides-La persona candidata no pot haver participat en els darrers 3 anys, en cap PO gestionat per l¿ASPR. Ni la resta de membres de la unitat de convivència. -No haver gaudit d¿un contracte d¿inserció anterior als últims 3 anys. Requisit marcat per la GENCAT. -Contractació supeditada a l¿aprovació pel Ple de la corporació. -Bona capacitat física, capacitat d'aprenentatge, treball en equip.

Tasques desenvolupar Carregar, descarregar i moure subministraments, productes i equips. Preparar llocs i parcel·les de jardí utilitzant eines manuals i màquines simples. Ajudar a plantar i trasplantar flors, arbustos, arbres i gespa. Netejar jardins i recollir les escombraries. Ajudar en la propagació, plantació i col·locació en testos de llavors, bulbs i esqueixos. Cuidar plantes mitjançant el reg i eliminació de males herbes a mà.

Requisits

Obligatoris

Llengua Castellà - Llengua materna

Català - Llengua materna

Informació d'interès

Data d’incorporació 25/07/2022

Esforç físic

Contracte

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos