Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

PROGRAMADOR/A DESENVOLUPADOR/A DE PROGRAMARI

Número d'oferta328773

Publicat - Modificat17/06/2022 - 22/06/2022

UbicacióBadalona

Ocupació3820 - Programadors informàtics: Programadors de programari

Tasques específiques Les tasques consistiran en el manteniment, l'actualització i el desenvolupament de noves funcionalitats dels nostres sistemes i programari. Integracions amb serveis de tercers. El candidat/a, després del procés de formació en els nostres productes i serveis haurà de ser capaç de donar suport tècnic als nostres clients. Coneixements imprescindibles: .NET,C# 7 o superior.SQL. MySql / MariaDb. API REST, MVC 5/CORE. LinQ Es valorarà positivament: Coneixements d'App, UML, Python, CORE3.1/.NET5, Serveis Windows, Razor Pages, Javascript, Testing.

Capacitats requeridesCapacitat analítica. Capacitat de treball en equip. Capacitat d'aprenentatje. Atenció al client. Capacitat de resolució. Capacitat d'adaptació i flexibilitat. Orientació a objectius. L'horari és flexible, però l'exercici de les tasques és presencial. Jornada Completa.Sou: Segons conveni. Horari: 9:00h a 14:00h-15:00h a 18:00h.

Tasques desenvolupar Redactar i mantenir codis de programes esbossats en instruccions i especificacions d'acord amb normes de qualitat acreditades. Revisar, reparar o ampliar programes existents per reforçar-ne l'eficiència operativa o procurar l'adaptació a nous requisits. Dur a terme sèries de proves de programes i aplicacions de programari per confirmar que aquests generaran la informació desitjada. Compilar i redactar la documentació de desenvolupament de programes. Identificar i comunicar problemes, processos i solucions tècnics.

Requisits

Molt importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Recomanables

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Experiència en la categoria Tècnic/a mig i assimilats

Branca C.Formatiu Grau Mitjà
Informàtica

Informàtica Programari d'Ofimàtica -

Sistemes Operatius -

Informació d'interès

Data d’incorporació 27/06/2022

Salari mensual 20386€

Atenció al públic

Esforç físicNo

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit