Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

MESTRES D'EDUCACIÓ INFANTIL

Número d'oferta328737

Publicat - Modificat16/06/2022 - 27/06/2022

UbicacióArenys de Munt

Ocupació2251 - Mestres d'educació infantil: Mestres d'educació infantil

Tasques específiquesTenir cura dels infants afavorint llur autonomia i desenvolupament. Elaborar propostes a l'estança per als infants. Participar en la preparació i el desenvolupament de propostes d'aprenentatge: organització de l'estança, elaboració de materials didàctics.

Capacitats requerides D'esforç físic, de comunicació, d'organització, empatia Consulteu la convocatòria, bases, procés de selecció i sol·licitud de participació a la web de GUSAM: http://www.gusam.cat

Tasques desenvolupar Planificar i organitzar activitats individuals i de grup per facilitar el desenvolupament de les destreses motores, de cooperació i socials dels nens, la confiança en si mateixos i la seva comprensió. Promoure la facilitat d'expressió dels nens explicant contes i organitzant sessions de simulació de papers o teatre infantil, recitació de poemes per a nens, danses i cançons infantils, conversa i discussió. Dirigir els nens en activitats que afavoreixin les oportunitats d'expressió creativa a través de les arts, la representació teatral, la música i la bona forma física. Observar els nens per avaluar el seu progrés i detectar possibles signes de problemes de desenvolupament, emocionals o de salut. Observar i avaluar les necessitats nutricionals, de benestar i de seguretat dels nens i identificar els factors que impedeixin el seu progrés. Supervisar els nens durant les seves activitats per garantir la seva seguretat i resoldre els conflictes que puguin esdevenir-se. Orientar i ajudar els nens a desenvolupar hàbits adequats de menjar, vestir i neteja. Examinar els progressos o els problemes dels nens amb els pares i amb els altres membres del personal, i establir actuacions adequades i, si escau, remissions a altres serveis. Establir i mantenir una relació de col·laboració amb altres prestadors de serveis que treballin amb nens petits.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau

Titulació Diplomatura / Enginyeria Tècnica - Ciències socials i jurídiques - Magisteri - Educació Infantil

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Mig

Llengua Català - Nivell Experimentat C1

Castellà - Nivell Experimentat C1

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/07/2022

Atenció al públic

Esforç físic

Contracte

TipusObra o servei

DuradaIndefinit

Prorrogable