Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

treballador/a social

Número d'oferta328502

Publicat - Modificat14/06/2022 - 27/06/2022

UbicacióMartorell

Ocupació2827 - Altres professionals del treball i l'educació social: Treballadors socials

Tasques específiquesAplicació i avaluació del tractament de suport individual o familiar a processos d'integració social i laboral, als tractaments mèdics i psicològics, a l'educació i escolarització dels fills, a les relacions familiars i personals, etc., d'acord amb la prèvia elaboració del pla de treball amb l'equip. Tramitació de propostes de derivació a serveis d'atenció especialitzada, d'acord amb els altres membres de l'equip, així com el seu seguiment i suport als processos d'incorporació social.

Capacitats requeridesCompromís ètic, capacitat per elaborar reflexions i treballs d'anàlisi, com també per prevenir i resoldre problemes en temàtiques vinculades en l'àmbit del treball social.

Tasques desenvolupar Dur a terme entrevistes als usuaris, individualment, en famílies o en grups per tal d'avaluar la seva situació i determinar els tipus de serveis que necessiten. Analitzar la situació en què es troben les persones i suggerir diferents opcions sobre la manera en què puguin resoldre els seus problemes. Assessorar i prestar serveis terapèutics i de mediació i facilitar l'assistència a sessions de grup per ajudar les persones a desenvolupar les habilitats personals que necessiten per abordar i resoldre els seus problemes personals i socials. Planificar i aplicar programes d'assistència a les persones que incloguin la intervenció en casos de crisis i la remissió a entitats que prestin ajuda financera, assistència jurídica, serveis d'habitatge, tractament mèdic i altres tipus de serveis. Mantenir contactes amb altres entitats de serveis socials, centres d'ensenyament i serveis sanitaris, per facilitar-los i obtenir informació sobre la situació general i els progressos de les persones.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau

Titulació Grau - Ciències socials i jurídiques - Treball Social

Informació d'interès

Data d’incorporació 27/06/2022

Salari mensual 1911€

Contracte

TipusInterinitat

DuradaDurada indeterminada per obra o servei