Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Socorrista de piscina

Número d'oferta328492

Publicat - Modificat13/06/2022 - 23/06/2022

UbicacióSanta Coloma de Cervelló

Ocupació5992 - Vigilants de piscines i platges, socorristes: Socorristes de piscines

Tasques específiquesAtendre, protegir i auxiliar a les persones usuàries i banyistes. Vigilar i controlar. No abandonar el lloc de vigilància sota cap pretext, excepte en cas d¿atendre un accidentat. Complir amb els horaris d¿obertura i tancament de l'equipament. Conèixer i acatar les prohibicions i exigències que marca la Llei sobre el reglament de piscines. Mantenir ordenada i en perfecte estat la farmaciola. Tenir cura del maletí de primers auxilis i estoig analitzador del control d'aigua. Fer canvis de torn amb puntualitat. Comunicar al supervisor qualsevol irregularitat.

Capacitats requeridesResponsabilitat, organització de la pròpia feina, treball en equip, comunicació, disposició a l'aprenentatge, adaptabilitat i relació interpersonal. Imprescindible acreditació com a socorrista de piscina.

Tasques desenvolupar Vigilar les platges, balnearis, piscines i altres zones de bany i patrullar-hi per prevenir accidents dins o fora de l'aigua. Acudir al rescat de persones en perill d'ofegar-se, ja sigui de manera individual o amb l'ajuda de barques de salvament en zones de bany. Aplicar tècniques urgents de reanimació abans de l'arribada del personal qualificat sanitari. Prestar primers auxilis en cas d'accident abans de l'arribada del personal qualificat sanitari. Advertir els banyistes de possibles perills. Mantenir en bones condicions el lloc de primers auxilis i el material sanitari. Avisar les autoritats competents de les circumstàncies que puguin posar en risc la seguretat de les persones a la zona o instal·lacions de bany.

Requisits

Importants

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Bàsic

Informació d'interès

Data d’incorporació 20/06/2022

Horari De dll. a dge de 10h a 18h

Contracte

TipusFix discontinu

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Jornada

Jornada 1Indiferent

Jornada 2Només jornada intensiva