Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Cap de Sala (Jornada Tardes-Nits)

Número d'oferta328178

Publicat - Modificat08/06/2022 - 23/06/2022

UbicacióGarriga

Ocupació5120 - Cambrers assalariats: Caps de menjador

Tasques específiquesTenir un inventari actualitzat sobre els menjars i begudes de l'establiment i fer les comandes que siguin necessaris perquè els clients sempre tinguin a la seva disposició el que necessiten. Revisar que es compleixen les normatives relacionades amb la higiene i que tant les instal·lacions com els aliments i begudes s'ajusten a la regulació sanitària vigent Formar i contractar cambrers i un altre personal que depengui del cap de sala Coordinar amb el xef quines seran les recomanacions de cada dia. Promoure un treball en equip eficient. Es valoren idiomes: català, anglès, francès.

Capacitats requeridesGestió de l'estrès i empatia, saber comprendre als nostres clients: no es tracta de posar-nos en la seva pell,sinó de comprendre'ls, escoltar el client i saber, fins i tot, avançar-nos als seus desitjos. Saber treballar sota pressió. Excel·lent presència i saber estar. Grans dots de comunicació. Capacitat de resolució de problemes. Dots de lideratge i organització

Tasques desenvolupar Parar les taules amb estovalles netes i amb els coberts, vaixella i cristalleria. Rebre els clients i presentar-los els menús i les cartes de begudes. Aconsellar-los en l'elecció dels menús i de les begudes. Anotar les comandes d'aliments i begudes i passar-los al personal de cuina o de la barra. Servir aliments i begudes als clients en les taules. Netejar les taules i retornar els plats i coberts a la cuina. Presentar les factures, cobrar el preu i manejar terminals de punt de venda i caixes registradores, i quadrar l'efectiu. Preparar i servir begudes alcohòliques i no alcohòliques a la barra. Rentar les copes i gots usats, i netejar i mantenir les zones de servei de la barra, les zones de preparació de te i cafè i les màquines com ara les cafeteres exprés. Manejar els barrils de cervesa i connectar-los conductes de sortida. Ajudar a mantenir la barra degudament ordenada i disposar les ampolles, gots i copes. Comprovar els documents d'identitat dels clients per verificar que tenen l'edat per servir-los begudes alcohòliques. Adoptar mesures per limitar els problemes derivats dels excessos de beguda, com ara persuadir els clients perquè deixin de beure, denegar-los el servei o disposar el seu trasllat. Barrejar els ingredients per preparar còctels i altres begudes. Servir als clients aperitius i altres productes d'alimentació a la barra.

Requisits

Obligatoris

Experiència en l'ocupació (mesos) 30

Llengua Català - Nivell Independent B2

Castellà - Nivell Independent B2

Importants

Llengua Anglès - Nivell Independent B2

Informació d'interès

Data d’incorporació 20/06/2022

Horari Tardes- Nits

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Jornada

Jornada 1Indiferent

Jornada 2Només jornada intensiva

Jornada 3Exclusivament tarda