Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

TÈCNIC/A HELPDESK

Número d'oferta327932

Publicat - Modificat02/06/2022 - 22/06/2022

UbicacióMasies de Voltregà

Ocupació3811 - Tècnics en operacions de sistemes informàtics: Controladors d'execució de programes informàtics

Tasques específiquesTÈCNIC HELPDESK Resoluició incidències usuaris: -Mantenimen t equips informàtics -Configuració i instal·lació de nous dispositius -Substituir i/o reparar material informàtic averiat. -Manteniment BBDD de gestió del parc informàtic -Gestió eines de tiquets de suport -Suport usuaris als diferents aplicatius

Capacitats requeridesCFGM/S en informàtica o similar Experiència en entorns industrials (mínim 2 anys) Persona amb gran implicació, resolutiu/va, polivalent i amb ganes d'aprendre.

Tasques desenvolupar Ocupar-se de l'operació i el control d'equips informàtics perifèrics i similars. Introduir ordres mitjançant la utilització de terminals informàtics, i activar controls en equips informàtics i perifèrics per tal d'integrar-los i fer-los operatius. Dur a terme el seguiment de sistemes per detectar avaries dels equips i errors de funcionament. Notificar a supervisors i tècnics de manteniment les fallades de funcionament dels equips. Respondre els missatges d'error dels programes, cercar i corregir els problemes, i remetre'ls a un nivell jeràrquic superior o acabar el programa que es tracti. Llegir les instruccions de configuració dels llocs de treball per determinar els equips que s'han d'utilitzar, l'ordre d'ús, els materials com ara discos i paper que s'han de carregar i els paràmetres de configuració de control. Recuperar, separar i classificar els resultats dels programes quan calgui, i enviar les dades a determinats usuaris. Carregar equips perifèrics, com ara impressores, amb materials seleccionats per a processos de funcionament, o supervisar la càrrega d'aquests equips per part dels seus operadors.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Permís de conduir B

Vehicle propi

Branca C.Formatiu Grau Mitjà
Informàtica

Informàtica Infraestructures de comunicació - Professional

Maquinari - Professional

Molt importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Informació d'interès

Data d’incorporació 06/06/2022

Horari 14:00- 22:30 (30 minuts de descans)

Atenció al públic

Esforç físicNo

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit