Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

METGE ESPECIALISTA EN MEDICINA FÍSICA I REHABILITACIÓ

Número d'oferta327790

Publicat - Modificat01/06/2022 - 01/06/2022

UbicacióSant Pere de Ribes

Ocupació2112 - Altres metges especialistes: Metges especialitzats en rehabilitació

Tasques específiquesTractament rehabilitador en neurologia, traumatología i pediatria per a pacients de codi ictus, malalties neurològiques o recuperació de traumatistes i operacions. Titulació requerida: Metge especialista en medina física i rehabilitació

Capacitats requeridesOrientació al pacient, bona comunicació, actitud professional adequada, raonament clínic i motivació.

Tasques desenvolupar Realitzar l'exploració física dels pacients i fer-los entrevistes, a ells i a les seves famílies, per determinar el seu estat de salut. Analitzar informació mèdica aportada pel metge de referència o per altres professionals de la salut. Sol·licitar proves de diagnòstic especialitzades a fi de determinar la naturalesa d'una malaltia o trastorn. Prescriure i administrar tractaments, medicaments, anestèsics especialitzats, programes de psicoteràpia, rehabilitació física o altres mesures curatives o preventives. Recollir la informació i l'historial clínic dels pacients i intercanviar informació amb altres professionals de la salut a fi d'assegurar una atenció medica continuada. Subministrar informació a pacients, famílies i comunitats sobre mesures preventives, tractaments i cures de determinades malalties lleus.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau

Titulació Grau - Ciències de la Salut - Medicina

Molt importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/07/2022

Horari 2 hores setmanals a l'inici ampliables

Contracte

TipusMercantil

DuradaIndefinit