Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Tècnic A1 per àrea de RRHH (temporal) per Aj. Premià de Mar

Número d'oferta327640

Publicat - Modificat30/05/2022 - 22/06/2022

Data tancament oferta22/06/2022

UbicacióPremià de Mar

Ocupació2624 - Especialistes en polítiques i serveis de personal i similars: Tècnics superiors en administració de personal

Tasques específiquesÁrea de Recursos Humans, les funcions seran les pròpies per les competències del perfil: Elaborar i tramitar expedients en les matèries competència. Atendre consultes tècniques relacionades. Assessorar a l'Ajuntament en general i als seus comandaments. Redactar informes tècnics. Elaborar convenis de col·laboració amb entitats i agents aliens.

Capacitats requeridesContractació temporal d'un tècnic A1 de RRHH (4 mesos), per l'Ajuntament de Premià de Mar. Interessats inscriure' s a l'oferta i enviar cv actualitzat a ocupacio@premiademar.cat, posant a l'assumpte la referència TECRRHH.

Tasques desenvolupar Assessorar i exercir funcions de gestió de personal quant a la contractació, la ubicació, la formació, la promoció, la remuneració dels empleats, i les relacions entre aquests i la direcció, així com a altres àrees de la política de personal. Estudiar i analitzar les ocupacions que s'exerceixen en un determinat establiment per part de diversos mitjans, entre els quals s'inclouen les entrevistes amb treballadors, supervisors i membres de la direcció i la redacció de descripcions detallades de càrrecs, llocs o ocupacions sobre la base de la informació obtinguda.

Requisits

Molt importants

Titulació Diplomatura / Enginyeria Tècnica - Ciències socials i jurídiques - Relacions Laborals

Recomanables

Nivell acadèmic Diplomatura / Enginyeria tècnica

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/07/2022

Horari Jornada intensiva de 8h a 15,30h

Contracte

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

ProrrogableNo