Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Auxiliar tècnic/a educatiu a residència de disminuïts psíquics profunds

Número d'oferta327598

Publicat - Modificat30/05/2022 - 20/06/2022

UbicacióAlella

Ocupació5611 - Auxiliars d'infermeria hospitalària: Auxiliars d'infermeria de salut mental i toxicomanies

Tasques específiquesAtenció sociosanitària a persones dependents amb discapacitat intel·lectual, trastorns de conducta i amb necessitats de suport generalitzat. Ajuda amb les mobilitzacions, alimentació, higienes, etc. Treball amb l'objectiu de potenciar les habilitats dels usuaris, augmentar el seu grau d'autonomia i alentir el seu deteriorament. Interessats/des inscriure's a XALOC I ENVIAR EL CV A OCUPACIO@ALELLA.CAT

Capacitats requeridesFormació sociosanitària (Certificat de professionalitat o Cicle formatiu) Experiència en el lloc de treball, atenció a persones dependents en institucions o en domicilis. Persona amb iniciativa, cura, empatía. 3 TORNS DISPONIBLES: - De 7 a 15 (matins) - De 14 o 15 a 21.15 o 22 (tardes) - DE 21:15 a 7:15 (nits) SOU: 1289.43 ¿+14 pagues (jornada completa)

Tasques desenvolupar Preparar els pacients per al seu examen o tractament. Canviar els llençols i ajudar els pacients en la seva higiene personal. Proporcionar als malalts serveis que puguin contribuir a la seva comoditat i el seu benestar. Distribuir i recollir les safates de menjar i donar el menjar als pacients que necessitin ajuda. Esterilitzar l'instrumental quirúrgic o d'altres tipus. Recollir dades clíniques limitades exclusivament a les dades termomètriques i a aquelles l'obtenció de les quals hagi estat orientada i indicada expressament pel metge responsable. Col·laborar en l'administració de medicaments per via oral i rectal amb excepció de la via parenteral. Exercir tasques afins.

Requisits

Obligatoris

Formació professionalitzadora Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials

Molt importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Recomanables

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Informació d'interès

Data d’incorporació 07/06/2022

Horari Diferents torns

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable