Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Tallerista i tècnica/a acompanyament UEC

Número d'oferta327480

Publicat - Modificat27/05/2022 - 22/06/2022

UbicacióManresa

Ocupació2827 - Altres professionals del treball i l'educació social: Educadors socials

Tasques específiquesSeguiment continuat de l'alumnat duant l'estada a la UEC. Orientació acadèmica i professional adaptada a les característiques de cada alumne. Atenció a variables personals i socials que puguin afectar el procés d'aprenentatge i desenvolupament d ela personalitat de l'alumne. Actualització i comunicació de la informació relativa a itineraris formatius, especialitats acdèmiques i professionals. Generació d'una xarxa comunicadora entre agents socials i productius de l'entorn. Impartició de les activitats docents assigandes en el projecte educatiu del servei.

Capacitats requeridesExperiència demostrable en formació com a tallerista en manteniment. Estudis universitaris en l'àmbit social i/o educatiu. Experiència mínima de 3 anys en la intervenció directa amb grups de joves, en suport psicològic i el seguiment de joves en situació de vulnerabilitat i risc d'exclusió social.

Tasques desenvolupar Dur a terme entrevistes als usuaris, individualment, en famílies o en grups per tal d'avaluar la seva situació i determinar els tipus de serveis que necessiten. Planificar i aplicar programes d'assistència a les persones que incloguin la intervenció en casos de crisis i la remissió a entitats que prestin ajuda financera, assistència jurídica, serveis d'habitatge, tractament mèdic i altres tipus de serveis. Mantenir contactes amb altres entitats de serveis socials, centres d'ensenyament i serveis sanitaris, per facilitar-los i obtenir informació sobre la situació general i els progressos de les persones.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau

Llengua Català - Nivell Experimentat C1

Molt importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 36

Recomanables

Vehicle propi

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/09/2022

Horari 33 hores setmanals intensius al matí

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit