Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

TREBALLADOR@ FAMILIAR

Número d'oferta327395

Publicat - Modificat26/05/2022 - 07/07/2022

UbicacióMartorell

Ocupació3713 - Professionals de suport al treball i a l'educació social: Treballadors familiars

Tasques específiquesTREBALLADOR@ FAMILIAR Per a SAD (Domicilis) a les zones d'Esparreguera, Martorell, Olesa de Montserrat i Sant Esteve Sesrovires. Atenció en el propi domicili a usuaris i usuàries amb grau de dependència, seguint les pautes d'actuació i atenent el què s'estableix pels tècnics i tècniques de referència i/o responsables dels Serveis. Higienes personals, canvis posturals, mobilitzacions, transferències, presa de constants i acompanyaments.

Capacitats requeridesImprescindible disposar de vehicle propi per desplaçaments als municipis. Amb titulació i experiència en la cura de persones amb grau de dependència: Certificat de Professionalitat en Atenció Sociosanitària en Domicilis i/o Institucions Socials, FP Grau Mitjà Tècnic/a d'Auxiliar d'Infermeria o Tècnic/a en Atenció Sociosanitària. Salari: 1.252,39 euros bruts (37h/setmanals)

Tasques desenvolupar Ajudar persones amb discapacitats i d'edat avançada a rebre serveis i a millorar la seva capacitat funcional en la societat. Ajudar les persones a identificar opcions i elaborar plans d'actuació, donant-los al mateix temps el suport i l'assistència necessaris. Ajudar les persones a identificar recursos de la comunitat i a accedir-hi, inclosos els relatius a assistència jurídica, mèdica i financera, habitatge, ocupació, transport, assistència en els desplaçaments, cures de dia i altres serveis. Prestar serveis d'intervenció en cas de crisi i d'acolliment en situacions d'emergència.

Requisits

Obligatoris

Permís de conduir B

Vehicle propi

Certificat de professionalitat Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials

Molt importants

Experiència en la categoria Auxiliar

Importants

Nivell acadèmic ESO

Llengua Català - Nivell Independent B2

Castellà - Nivell Independent B2

Informació d'interès

Data d’incorporació 03/06/2022

Salari mensual 1100€

Horari Diverses jornades

Atenció al públic

Esforç físic

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent