Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Tècnic/a en prevenció de riscos laborals (2 persones)

Número d'oferta327033

Publicat - Modificat20/05/2022 - 20/06/2022

UbicacióSant Just Desvern

Ocupació3326 - Tècnics en prevenció de riscos laborals i salut ambiental: Tècnics en prevenció de riscos laborals

Tasques específiquesTècnic/a en prevenció de riscos laborals (2 persones) per assessorament en implementació de plans de prevenció en les organitzacions.

Capacitats requeridesImprescindible titulació tècnica i experiència prèvia en el sector. Persona organitzada, amb iniciativa i autonomia i disponibilitat per a l'aprenentatge. Cal disposar de carnet de conduir i vehicle propi. Domini paquet office i bilingüe castellà-català. S'ofereix contracte indefinit i salari base + variable.

Tasques desenvolupar Assessorar els representants dels comandaments i els treballadors sobre l'aplicació de normes i reglaments oficials i d'altres tipus relatius a la seguretat laboral i al medi ambient laboral. Inspeccionar els llocs de treball per garantir que el medi ambient laboral, la maquinària i l'equip s'ajusten a les regles, els reglaments i les normes oficials i d'altres tipus en relació amb la higiene o la salut i seguretat laborals i del medi ambient. Inspeccionar els llocs de treball i, mitjançant entrevistes, observacions i altres mitjans, obtenir informació sobre pràctiques i accidents laborals per determinar el compliment de les regles i els reglaments de seguretat. Inspeccionar les zones de producció, transformació, transport, manipulació, emmagatzematge i venda de productes per tal d'assegurar la seva conformitat amb les regles, els reglaments i les normes oficials i d'altres tipus. Assessorar les empreses i el públic en general sobre l'aplicació de les regles i els reglaments oficials i d'altres tipus en matèria d'higiene, puresa i classificació de matèries primeres, aliments, medicaments cosmètics i articles similars.

Requisits

Obligatoris

Vehicle propi

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Llengua Castellà - Nivell Experimentat C1

Català - Nivell Experimentat C1

Molt importants

Nivell acadèmic Diplomatura / Enginyeria tècnica

Informació d'interès

Data d’incorporació 07/06/2022

Salari mensual 1967€

Horari 37 h/setmanals de dll-div. Horari Flexible.

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit