Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

ORIENTADOR@ LABORAL

Número d'oferta326169

Publicat - Modificat10/05/2022 - 20/05/2022

UbicacióPallejà

Ocupació2624 - Especialistes en polítiques i serveis de personal i similars: Orientadors professionals

Tasques específiquesOrientador@a laboral per fer seguiment i un pla de treball individualitzat a persones en situació de recerca de feina. Orientació i assessorament individualitzat a persones en situació de recerca de feina. Definir un pla de treball amb cada participant per millorar les competències Realitzar el seguiment d'usuaris/es inscrits/es al servei. Assistir a les reunions de coordinació i seguiment.

Capacitats requeridesExperiència 3 anys. Persona amb experiència en lloc de treball amb funcions similars a les descrites a l'oferta GRAU (Educació Social, Psicologia o similar) Habilitats comunicatives, coneixement dels col·lectius vulnerables i les seves dinàmiques. Contracte laboral temporal (6 mesos) Jornada parcial matí (10 hores - jornada setmanal) Feina compatible amb d'altres activitats laborals

Tasques desenvolupar Assessorar i exercir funcions de gestió de personal quant a la contractació, la ubicació, la formació, la promoció, la remuneració dels empleats, i les relacions entre aquests i la direcció, així com a altres àrees de la política de personal. Estudiar i analitzar les ocupacions que s'exerceixen en un determinat establiment per part de diversos mitjans, entre els quals s'inclouen les entrevistes amb treballadors, supervisors i membres de la direcció i la redacció de descripcions detallades de càrrecs, llocs o ocupacions sobre la base de la informació obtinguda. Preparar informació ocupacional i treballar en els sistemes de classificació d'ocupacions. Assessorar i treballar sobre els aspectes referits en l'apartat anterior i sobre altres aspectes de les anàlisis de llocs de treball i ocupacions, en àmbits com l'administració de personal, la investigació del mercat laboral i la seva planificació, la formació, la informació ocupacional i l'orientació professional. Analitzar oportunitats d'ocupació, opcions professionals i possibilitats d'educació i formació que puguin resultar convenients, i assessorar les persones interessades sobre aquest tema.

Requisits

Molt importants

Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau

Experiència en la categoria Oficial/a de 1a.

Titulació Grau - Ciències de la Salut - Psicologia

Llengua Català - Nivell Experimentat C1

Castellà - Nivell Experimentat C1

Importants

Permís de conduir B

Vehicle propi

Informàtica Programari de gestió - Usuari Avançat

Programari d'Ofimàtica - Usuari Avançat

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/06/2022

Horari Jornada parcial matí (5h-10h/setmanals)

Atenció al públic

Esforç físic

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Jornada

Jornada 1Indiferent de dilluns a divendres

Jornada 2Només jornada parcial

Jornada 3Exclusivament matí