Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

MONITOR/A - TÈCNIC/A D'ACTIVITATS D'ESTIU (CASAL D'ESTIU)

Número d'oferta326124

Publicat - Modificat09/05/2022 - 10/05/2022

UbicacióSant Andreu de la Barca

Ocupació3724 - Monitors d'activitats recreatives i d'entreteniment: Animadors socioculturals i d'entreteniment

Tasques específiquesMonitor/a d'activitat esportives al Casal d'estiu (finals juny - finals juliol): -Liderar i coordinar grup nens i nenes. -Dissenyar activitats: jocs, dinàmiques... segons edat del grup. -Supervisar i coordinar el grup. - Resolució de conflictes. -Crear un clima positiu. Assessorar, orientar, aconsellar, supervisar, adaptar, reconduir, motivar. ACTIVITATS: -Jocs esportius. -Dinàmiques. -Manualitats -Sessions curtes de natació.

Capacitats requeridesPersona amb capacitat comunicativa; planificació i organització; treball en equip; disponibilitat. CERTIFICAT ROPEC (Registre Oficial de Professionals de l'Esport)

Tasques desenvolupar Desenvolupar les activitats educatives de temps lliure d'acord amb el que s'ha planificat. Organitzar la infraestructura per desplegar i executar la programació cultural mitjançant la utilització dels recursos adients. Avaluar programes i projectes culturals i de temps lliure. Adequar el projecte a les característiques de grup dels destinataris. Dur a terme activitats de temps lliure tot aplicant tècniques d'animació de grups vinculades a la situació i al col·lectiu destinatari. Aplicar tècniques d'expressió, animació i creativitat. Desenvolupar activitats de temps lliure dinamitzades mitjançant el joc i la pràctica de jocs físics i esportius.

Informació d'interès

Data d’incorporació 23/06/2022

Horari de 9 a 12.30 o de 9 a 16 hores.

Contracte

TipusAltres

DuradaEntre 1 i 3 mesos