Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

AJUDANT DE CUINA I/O CUINER/A RESTAURANT RIPOLLET

Número d'oferta325354

Publicat - Modificat27/04/2022 - 09/05/2022

UbicacióRipollet

Ocupació5110 - Cuiners assalariats: Cuiners de restaurants

Tasques específiquesComplir el procediment d'elaboració de plats existents en carta, elaborar salses, marques d'arròs, sofregits... - Donar suport a la preparació i la presentació de plats. - Garantir la seguretat i les pràctiques higièniques del maneig d'aliments - Revisar i controlar el material d'ús a la cuina. - Portar un control d'estoc, la conservació i l'emmagatzematge de productes. - Controlar les minves, tenir cura de la conservació i aprofitament dels productes. - Mantenir l'ordre i la neteja durant i en acabar el servei (sòls, equips, taules, etc.).

Capacitats requeridesPersona amb experiència prèvia com cuiner (5 años mínim). Experiència en cocina mediterrànea. Persona afable i dinàmica amb capacidad d'adaptació.

Tasques desenvolupar Confeccionar menús i preparar i cuinar aliments. Planificar, supervisar i coordinar el treball dels auxiliars de cuina. Comprovar la qualitat dels aliments. Pesar, mesurar i barrejar els ingredients d'acord amb les receptes i amb el seu criteri personal. Regular la temperatura dels forns, graelles, torradores i altres aparells i estris de cuina, i inspeccionar i netejar la cuina, els aparells i estris de cuina i les zones de servei per garantir la manipulació segura i higiènica dels aliments. Utilitzar estris de cuina de grans dimensions, com ara graelles, fregidores o planxes.

Informació d'interès

Data d’incorporació 31/05/2022

Contracte

DuradaIndefinit