Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

TÈCNIC/A FARMÀCIA

Número d'oferta324677

Publicat - Modificat12/04/2022 - 20/04/2022

UbicacióSitges

Ocupació2140 - Farmacèutics

Tasques específiquesDispensar, assessorar, venda activa, ús del programa informàtic, informar de la presa de medicació, control dels consums, ...

Capacitats requeridesOrientació a la clientela, comunicació, responsabilitat, iniciativa, organització, bona predisposició. Coneixements informàtica. Experiència d'un any en lloc similar. Coneixements sobre l'activitat terapèutica dels principis actius. Formació constant.

Tasques desenvolupar Rebre prescripcions de productes farmacèutics de metges i altres professionals de la salut, comprovar els historials farmacològics dels pacients i assegurar l'ús apropiat de les dosis i els mètodes d'administració òptims dels medicaments i comprovar la compatibilitat entre medicaments abans de la dispensació. Preparar o supervisar la preparació i l'etiquetatge de medicaments líquids, pomades, pólvores, comprimits i altres medicaments per tal d'atendre'n les prescripcions. Subministrar informació i assessorar els prescriptors i els clients sobre interaccions entre medicaments, incompatibilitats i contraindicacions, efectes secundaris, dosis i conservació correcta dels medicaments. Mantenir arxius de prescripció i registrar la dispensació de narcòtics, tòxics i medicaments que creen dependència d'acord amb els requisits legals i professionals. Emmagatzemar i conservar vacunes, sèrums i altres medicaments que poden deteriorar-se. Aconsellar els clients i dispensar medicaments sense recepta i productes auxiliars de diagnòstic i tractament per a situacions comunes. Avaluar etiquetes, caixes i prospectes de medicaments. Treballar en el desenvolupament d'informació i riscos associats a determinats medicaments.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Diplomatura / Enginyeria tècnica

Titulació Diplomatura / Enginyeria Tècnica - Ciències de la Salut - Farmàcia

Llengua Català

Castellà

Anglès

Informació d'interès

Data d’incorporació 02/05/2022

Salari mensual 1630€

Horari 10-14/17-21

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit

Jornada

Jornada 2Només jornada partida