Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Atenció sociosanitaria per a persones dependents amb discapacitat

Número d'oferta324518

Publicat - Modificat07/04/2022 - 10/05/2022

UbicacióAlella

Ocupació5611 - Auxiliars d'infermeria hospitalària: Auxiliars de gerontologia en serveis de salut

Tasques específiquesAtenció sociosanitària a persones dependents amb discapacitat intel·lectual, trastorns de conducta i amb necessitats de suport generalitzat. Ajuda amb les mobilitzacions, alimentació, higienes, etc. Treball amb l'objectiu de potenciar les habilitats dels usuaris, augmentar el seu grau d'autonomia i alentir el seu deteriorament. Urgent cobrir per ampliació de les instal·lacions. Possibilitats continuitat. Interessats/des inscriure's a XALOC I ENVIAR EL CV A OCUPACIO@ALELLA.CAT

Capacitats requeridesFormació sociosanitària (Certificat de professionalitat o Cicle formatiu) Experiència en el lloc de treball, atenció a persones dependents en institucions o en domicilis. Persona amb iniciativa, cura, empatía. Diferents jornades. Torn de matí de 7 a 15, torn de tarda de 15 a 21,15 i torn de nit de 21,15 a 7,15h. Jornades de 24 hores o de 40 hores.

Tasques desenvolupar Preparar els pacients per al seu examen o tractament. Canviar els llençols i ajudar els pacients en la seva higiene personal. Proporcionar als malalts serveis que puguin contribuir a la seva comoditat i el seu benestar. Distribuir i recollir les safates de menjar i donar el menjar als pacients que necessitin ajuda. Esterilitzar l'instrumental quirúrgic o d'altres tipus. Recollir dades clíniques limitades exclusivament a les dades termomètriques i a aquelles l'obtenció de les quals hagi estat orientada i indicada expressament pel metge responsable. Col·laborar en l'administració de medicaments per via oral i rectal amb excepció de la via parenteral. Exercir tasques afins.

Requisits

Molt importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Importants

Formació professionalitzadora Atenció sociosanitària a persones dependents en institucions socials

Informació d'interès

Data d’incorporació 18/04/2022

Horari Dif. torns (matí, tarda o nit). Jornades 24 o 40 h

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

ProrrogableNo