Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

AGENT POLICIA MUNICIPAL (OFERTA INFORMATIVA)

Número d'oferta324251

Publicat - Modificat04/04/2022 - 25/04/2022

UbicacióGavà

Ocupació5923 - Policies locals: Agents municipals

Tasques específiquesAGENT POLICIA MUNICIPAL. Protegir les autoriats de les corporacions locals i vigilar edificis d'aquestes corporacions. Ordenar el trànsit en el nucli urbà. Instruir atestats per accidents. Exercir de policia administrativa i policia judicial. Dur a terme diligècies de prevenció i actuació destinades a evitar actes delistius. Jornada laboral i retribucions segons Acord de condicions laborals de l'Ajuntament de Gavà. 4 PLACES RESERVADES PER A DONES. AQUESTA OFERTA ÉS A NIVELL INFORMATIU, JA QUE ÉS UN OFERTA PÚBLICA. LA CANDIDATURA ES PRESENTA PER INSTÀNCIA PER REGISTRE ELECTRÒNIC O A L'OAC.

Capacitats requeridesEstudis obligatoris d'ESO, CFGM o FP primer grau. BASES I CONVOCATÒRIA PUBLICADES A LA SEU ELECRÒNICA DE L'AJUNTAMENT DE GAVÀ CÒPIA I ENGANXA AQUEST ENLLAÇ AL TEU NAVEGADOR: https://eseu.gava.cat/sta/CarpetaPublic/doEvent?APP_CODE=STA&PAGE_CODE=PTS_EMPLEOAYTOLIBREA Presentació de candidatures per instància del 31 de març al 20 de maig

Tasques desenvolupar Mantenir l'ordre públic. Protegir persones i béns de perills i actes delictuosos. Arrestar les persones que infringeixen la llei. Dirigir el trànsit de vehicles en el municipi on treballa. Efectuar informes comprovacions i altres tasques administratives. Exercir tasques afins.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic ESO

Permís de conduir B i A

Llengua Català - Nivell Independent B2 - Certificat Independent B2

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/09/2022

Esforç físic

Contracte

DuradaIndefinit