Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Auxiliar de geriatria/auxiliar d'ajuda a domicili

Número d'oferta323822

Publicat - Modificat28/03/2022 - 28/04/2022

UbicacióManresa

Ocupació5710 - Treballadors que tenen cura de les persones a domicili (excepte mainaders): Assistents personals de persones dependents

Tasques específiquesAtenció a persona en situació de dependència com a INTERNA: suport a la higiene personal, control de la medicació, perparació de l'alimentació, acompanyament i manteniment de la llar. Servei 24 hores (Diumenge a les 21 hores fins dissabte a les 9 hores amb els descansos que fixa la llei).

Capacitats requeridesEs valorarà formació en atenció a la dependència. Ha de ser una persona sociable, empàtica, responsable, discreta, amb capacitat per a l'organització i la planificació.

Tasques desenvolupar Assistir les persones que requereixen cures personals o terapèutiques en tasques com ara la higiene, menjar o vestir-se, mobilitat física i exercici, comunicació i presa oral de medicaments i canvis d'embenats, generalment d'acord amb plans de cures establertes per professionals de la salut. Mantenir el registre sobre cures personals, canvi en les condicions i resposta a les cures i tractaments; informar o donar referències a professionals de la salut i els serveis socials. Col·locar i aixecar persones amb dificultats de mobilitat física, i ajudar-los a moure's en cadires de rodes i vehicles de motor Mantenir la higiene a l'entorn dels clients com per exemple el canvi de llençols o la neteja de la roba, els plats i l'habitatge.

Requisits

Obligatoris

Experiència en l'ocupació (mesos) 6

Molt importants

Llengua Castellà - Nivell Independent B1

Català - Nivell Independent B1

Recomanables

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau mitjà

Titulació Cicle formatiu grau mitjà - Serveis socioculturals i a la comunitat - Atenció sociosanitària

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/04/2022

Horari Interna amb descansos que fixa llei

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit