Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

COMPTABLE AMB MOLTA EXPERIÈNCIA

Número d'oferta323378

Publicat - Modificat17/03/2022 - 17/05/2022

UbicacióSant Pere de Ribes

Ocupació4111 - Empleats de comptabilitat: Empleats de comptabilitat

Tasques específiquesComptable amb experiència en A3ERP per elaborar pressupostos i altres tasques relacionades amb la comptabilitat. Contracte: indefinit Horari: 8-14h i de 16 a 18h, de dilluns a divendres / Un dissabte al mes. Salari: segons conveni.

Capacitats requeridesGrau ADE o similar Formació en Tributari i control de pressupostos Informàtica: nivell avançat, A3 Experiencia minima: 2 anys.

Tasques desenvolupar Comprovar xifres, assentaments i documents per determinar la correcció de les anotacions, la precisió matemàtica i la utilització dels codis pertinents. Utilitzar ordinadors i programari comptable per registrar, emmagatzemar i analitzar informació. Classificar, registrar i resumir dades numèriques i financeres, amb la finalitat de compilar i conservar registres financers, utilitzant llibres diaris, llibres majors o ordinadors. Calcular, preparar i publicar llistes, factures, estats de comptes i altra documentació financera conforme als procediments establerts. Compilar informes i taules estadístics, financers, comptables o d'auditoria relatius a diversos aspectes com els cobraments d'efectiu, les despeses, els comptes per pagar i per cobrar, els beneficis i les pèrdues.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic Llicenciatura / Enginyeria / Grau

Recomanables

Titulació Diplomatura / Enginyeria Tècnica - Ciències socials i jurídiques - Administració i Direcció d'Empreses

Informació d'interès

Data d’incorporació 15/06/2022

Horari 8-14h i de 16 a 18h

Contracte

TipusObra o servei

DuradaIndefinit

Prorrogable