Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Cap de cuina

Número d'oferta323333

Publicat - Modificat17/03/2022 - 30/03/2022

UbicacióSitges

Ocupació3734 - Caps de cuina (xefs)

Tasques específiquesCAP DE CUINA per restaurant d'hotel. Gestió del departament de cuina. Dirigir la cuina i responsabilització a la direcció. Compres, bona administració dels productes i despeses generals, control que la quantitat, qualitat i preus siguin correctes. Confecció de menús, carta d'especialitats i plat del dia. Informació detallada als i les cambrers/es. Distribució treball cuina. Portar el quadrant d'horaris, dies lliures i vacances. Vetllar pel bon compliment funcions personal a càrrec. Mantenir els estàndars d'higiene i neteja estipulats per l'empresa, etc. Jornada completa

Capacitats requeridesOrganitzar, planificar i gestionar el departament. Alt compromís i treball en equip. Orientació a la clientela, responsabilitat, adaptabilitat. Capacitat de lideratge. Formació tècnica en Hostaleria/restauració. Experiència demostrable: 3 anys.

Requisits

Obligatoris

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Molt importants

Llengua Català

Importants

Llengua Castellà

Recomanables

Titulació Cicle formatiu grau superior - Hostaleria i Turisme - Direcció de Cuina

Informació d'interès

Data d’incorporació 28/03/2022

Horari Jornada completa (40 h/setmanals)

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent