Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

MONITORS /ES DE LLEURE

Número d'oferta319615

Publicat - Modificat14/01/2022 - 29/06/2022

Data tancament oferta29/06/2022

UbicacióSant Salvador de Guardiola

Ocupació3724 - Monitors d'activitats recreatives i d'entreteniment: Monitors de temps lliure

Tasques específiquesRealitzar les activitats pròpies de la casa. Dinamitzar les activitats programades que s'ofereixen a les escoles (sortides, d'un dia, treballs de síntesi,...). Dinamitzar les estones lliures dels infants. Servei de menjador. Servei de monitoratge en caps de setmana (dies esporàdics)

Capacitats requeridesTenir experiència en colònies escolars. Certificat negatiu d'antecedents d'abusos sexuals. Viure a la zona: Bages, Anoia, Baix LLobregat Nord (els monitors no dormen a la casa). Experiència mínima de 12 mesos en els últims 2 anys. Mantenir una actitud positiva d'entesa Capacitat de treballar amb infants i joves. Capacitat de treball en equip. Es tindrà en compte coneixements de música

Tasques desenvolupar Desenvolupar les activitats educatives de temps lliure d'acord amb el que s'ha planificat. Dur a terme activitats de temps lliure tot aplicant tècniques d'animació de grups vinculades a la situació i al col·lectiu destinatari. Aplicar tècniques d'expressió, animació i creativitat. Desenvolupar activitats de temps lliure dinamitzades mitjançant el joc i la pràctica de jocs físics i esportius. Dur a terme activitats de lleure a l'aire lliure relacionades amb la natura.

Requisits

Obligatoris

Nivell acadèmic ESO

Permís de conduir B

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/03/2022

Horari De 8h a 18h. Disponibilitat de caps de setmana

Contracte

TipusObra o servei

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos