Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Atenció a una persona dependent i neteja a domicili

Número d'oferta319322

Publicat - Modificat10/01/2022 - 26/01/2022

Data tancament oferta26/01/2022

UbicacióAlella

Ocupació5710 - Treballadors que tenen cura de les persones a domicili (excepte mainaders): Auxiliars d'ajuda a persones dependents a domicili

Tasques específiquesSuport a domicili a una persona amb discapacitat de grau II. La senyora pot caminar poc a poc, però requereix ajuda amb les higienes personals, amb el vestir i altres tipus d'ajuda que necessiti. També cal preparar els àpats, donar-li la medicació pautada, fer la neteja i manteniment de la llar, bugada i compres.

Capacitats requeridesExperiència en atenció a persones grans o amb dependència a domicili. Experiència amb neteja de la llar. Capacitat per organitzar-se la feina, paciència i empatia per tractar amb una persona dependent. NO es requereix titulació sociosanitària però és valorable.

Tasques desenvolupar Assistir les persones que requereixen cures personals o terapèutiques en tasques com ara la higiene, menjar o vestir-se, mobilitat física i exercici, comunicació i presa oral de medicaments i canvis d'embenats, generalment d'acord amb plans de cures establertes per professionals de la salut. Prestar als pacients i familiars suport emocional, informació i consell en aspectes com ara higiene, nutrició, exercici, cura dels nens o adaptació a la incapacitat o a la malaltia. Mantenir la higiene a l'entorn dels clients com per exemple el canvi de llençols o la neteja de la roba, els plats i l'habitatge. Planificar, realitzar les compres, preparar o servir menjars que s'adaptin als requisits nutricionals o dietes que s'han prescrit.

Informació d'interès

Data d’incorporació 01/02/2022

Horari Matins de dilluns a dissabte de 09:00 a 14:00

Contracte

TipusEventuals per circumstàncies de la producció

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos

Prorrogable