Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Community manager

Número d'oferta319269

Publicat - Modificat07/01/2022 - 19/01/2022

UbicacióMasnou

Ocupació2651 - Professionals de la publicitat i la comercialització

Tasques específiquesGestionar les xarxes socials, posicionament, creació de campanyes, disseny de la comunicació de serveis i promocions. Pensar amb gerència i comercial noves campanyes i definició de productes/serveis per als clients. S'ofereix feina interessant amb un equip jove i dinàmic, oberts a idees i propostes. Sou a convenir, horari flexible i vacances adaptables. Teletreball el màxim possible.

Capacitats requeridesPersona d'entre 25 i 40 anys avesat amb les noves tecnologies, internet,etc. Innovació, planificació, organització, control, comunicació, capacitat de negociació i presa de decisió, integritat, ètica empresarial i honestedat. Lideratge i treball en equip, orientació al client i visió de negoci.

Tasques desenvolupar Planificar, elaborar i organitzar polítiques i campanyes per donar suport a l'acompliment dels objectius de venda. Assessorar la direcció i els clients sobre possibles estratègies i campanyes per arribar als mercats objectiu, aconseguir la notorietat de marca i promoure eficaçment els atributs dels béns i serveis. Ajudar al creixement i desenvolupament de l'activitat empresarial mitjançant la preparació i l'aplicació d'objectius, polítiques i programes de comercialització.

Requisits

Obligatoris

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Avançat

Molt importants

Llengua Castellà - Nivell Experimentat C1

Català - Nivell Independent B2

Anglès - Nivell Independent B1

Informació d'interès

Data d’incorporació 10/01/2022

Contracte

TipusIndefinit: ordinari

DuradaIndefinit