Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

OFICIAL ADMINISTRTIU/VA PER DEPARTAMENT LABORAL

Número d'oferta319130

Publicat - Modificat29/12/2021 - 17/01/2022

UbicacióViladecans

Ocupació4112 - Empleats de control de personal i nòmines: Empleats administratius de salaris i nòmines

Tasques específiquesTràmits pròpis departament laboral: Confecció de nòmines i contractes, finiquits, tràmits d'altes i baixes mèdiques. Salari 1.300 euros bruts mensuals per 12 pagues. De 9h a 15h. Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i pel Servicio Público de Empleo Estatal - Ministerio de Trabajo y Economía Social, en el marc del "Programa SOC-30 Plus, regulat per l' Ordre TSF/132/2018, de 30 de juliol."

Capacitats requeridesAdaptabilitat al lloc de treball, compromís i treball en equip. Imprescindible resident a Gavà, demostrable, estar en situació d'atur i tenir 30 anys o més. Es prioritzaran les persones majors de 45 anys i/o aturats/des de llarga durada.

Tasques desenvolupar Portar registres d'assistència, permisos i hores extraordinàries dels empleats, amb la finalitat de calcular la remuneració i els drets a prestació, utilitzant sistemes manuals o informatitzats. Preparar i comprovar declaracions d'ingressos per als empleats, indicant els sous bruts i nets i deduccions com ara les corresponents a impostos, quotes sindicals, embargaments i plans d'assegurances i de pensions. Preparar els pagaments i les prestacions als empleats mitjançant xec o transferència electrònica. Revisar fitxes de control, gràfics de treball, càlcul de salaris i altra informació per detectar i conciliar discrepàncies en les nòmines.

Requisits

Obligatoris

Experiència en l'ocupació (mesos) 24

Informàtica Programari d'Ofimàtica - Usuari Mig

Sistemes Operatius - Usuari Mig

Llengua Castellà - Nivell Experimentat C1

Català - Nivell Experimentat C1

Importants

Nivell acadèmic Cicle formatiu grau superior

Informació d'interès

Data d’incorporació 10/01/2021

Horari De 9 a 15h

Contracte

DuradaMés de 6 i menys de 12 mesos

Prorrogable