Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Professor/a de bateria (nivell elemental i grau professional) jornada parcial

Número d'oferta318582

Publicat - Modificat15/12/2021 - 25/01/2022

Data tancament oferta25/01/2022

UbicacióGranollers

Ocupació2210 - Professors d'universitat i ensenyament superior (excepte de formació professional): Professors d'estudis superiors de música i dansa

Tasques específiquesProfessor/a de bateria (nivell elemental i grau professional). Preparar i impartir classes (vocals i/o instrumentals). Cercar el material pedagògic més adequat i adaptar-lo a les necessitats de l'alumnat. Realitzar composicions, harmonitzacions i instrumentacions de peces musicals. Tutoritzar l'alumnat i avaluar. Assistir a reunions. Mantenir entrevistes amb els pares de l'alumnat . Contracte per substituir un treballador de baixa (durada de la baixa aproximada de 5 mesos). Sou brut mensual: 580, 68 euros que correspon a un 25% de la jornada.

Capacitats requeridesEstar en possessió, o reunir les condicions per l'expedició del títol de grau corresponents o altres títols equivalents als efectes de docència d'Estudis Superior de Música.

Requisits

Obligatoris

Titulació Cicle formatiu grau superior - Música - Instruments de música moderna - Bateria (Instruments de música moderna)

Llengua Castellà - Nivell Experimentat C1

Català - Nivell Experimentat C1

Informació d'interès

Data d’incorporació 10/01/2022

Horari Dijous de 16 a 21 hores

Contracte

TipusInterinitat

DuradaMés de 3 i menys de 6 mesos