Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

Dependent/a (jornada parcial tardes)

Número d'oferta317810

Publicat - Modificat25/11/2021 - 12/01/2022

UbicacióPalau-solità i Plegamans

Ocupació5220 - Venedors de botigues i magatzems

Tasques específiquesEs requereix dependent/a per botiga de roba (adults), amb experiència en el sector, per treballar de dilluns a dissabte de 17 a 20h. Funcions: atenció al client, assessorament personalitzat i venda, cobrament en caixa, reposició i manteniment de la botiga, ús de programa informàtic propi. S'ofereix contracte temporal i incorporació estable. Sou brut: 401 euros nets (més 3 pagues) o 500 euros mensuals amb pagues incloses.

Capacitats requeridesCompetències professionals: bona atenció al client, tracte de confiança, assessorament personalitzat. Català imprescindible. Informàtica d'usuari.

Tasques desenvolupar Explicar als clients els productes i serveis de l'establiment i fer-ne demostracions. Vendre els productes i serveis, cobrar el preu servint-se de diferents mètodes de pagament, preparar les factures i registrar les vendes en caixes registradores. Ajudar a la gestió quotidiana de les existències fent inventaris o la participant-hi. Apilar i exposar els productes per vendre'ls, i embolicar i embalar els productes ja venuts

Requisits

Molt importants

Experiència en l'ocupació (mesos) 12

Informació d'interès

Data d’incorporació 13/12/2021

Atenció al públic

Contracte

DuradaDurada indeterminada per obra o servei

Jornada

Jornada 2Només jornada parcial

Jornada 3Exclusivament tarda