Servei de Mercat de treball
Gerència de Serveis de Promoció Econòmica i Ocupació

Diputació de Barcelona

Formulari de contacte

ADMINISTRATIU/VA INTERNAL SALES

Número d'oferta317715

Publicat - Modificat25/11/2021 - 07/12/2021

UbicacióCastellgalí

Ocupació4500 - Empleats administratius amb tasques d'atenció al públic ncaa: Auxiliars administratius amb tasques d'atenció al públic ncaa

Tasques específiquesFidelitzar els clients existents amb un bon servei i donar recolzament als tècnics comercials externs designats, respectant les normes i procediments de qualitat, medi ambient i prevenció de riscos laborals.

Capacitats requeridesExperiència mínima de 2 anys com administratiu/va (desitjable en el sector químic).

Tasques desenvolupar Registrar, preparar, ordenar, classificar i arxivar informació. Classificar, obrir i enviar correu. Fotocopiar i enviar documents per fax. Preparar informes i correspondència de caràcter ordinari. Registrar el lliurament d'equips al personal. Respondre a preguntes telefòniques o electròniques o remetre-les a la persona adequada. Comprovar xifres, preparar factures i anotar detalls de les transaccions financeres realitzades. Transcriure informació en ordinadors i revisar-la i corregir-la. Entrevistar els pacients per obtenir i tramitar la informació necessària per a la prestació de serveis hospitalaris. Entrevistar els sol·licitants d'assistència pública per recopilar la informació pertinent relacionada amb la seva sol·licitud.

Informació d'interès

Data d’incorporació 25/11/2021

Horari Dilluns a dijous (8.00 a 16.30) dv (8.00 a 15.15)

Atenció al públic

Esforç físic

Contracte

TipusObra o servei

DuradaDurada indeterminada per obra o servei

Prorrogable

Jornada

Jornada 1Indiferent

Jornada 2Només jornada partida